Cupa rotary & Contratimp editia 1 Targoviste 23-27 februarie 2022

Un concurs maraton si o prima competitie nationala de inot a anului 2022, Cupa Rotary & Contratimp a fost organizata exemplar.

Am plecat cu o delegatie numeroasa, atat de sportivi cat si de antrenori si a fost frumos. Sportivii #BSC s-au sustinut reciproc, cei mici au avut ocazia sa fie la o competitie impreuna cu membrii mai mari ai clubului si sa ii poata « spiona » in modul lor de abordare a unui concurs si sa se inspire de la ei. Au fost astfel motivati  sa se autodepasesca si sa treaca mai usor peste emotii.

Si pentru cei mari a fost o experienta unica. Rolul de model nu este usor, si-au dorit sa nu ii dezamageasca pe colegi si sa se ridice la nivelul asteptarilor, sa fie adevarate modele de urmat pentru ei. In acelasi timp au incercat sa ii ajute in aceasta competitie si sa fie alaturi de ei, au devenit si mai responsabili decat pana acum.

Cu alte cuvinte am avut o echipa unita, de la mic la mare. Am avut galerie. Dupa multele concursuri cu tribuna goala, fara parinti si sustinatori, sportivii s-au avut unii pe altii si asta s-a simtit.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar pozele pe podium redau o mica parte din bucuria unei curse reusite. Suntem incarcati de energie pozitiva si pregatiti pentru a continua antrenamentele in forta.

 

PS : La concursuri exista si momente in care ne distram, asa ca va lasam ca dovada cateva poze si filmari. Sportul trebuie sa fie mai presus de toate distractiv si practicat cu placere si cu bucuria trairii fiecarei curse.