CURSURI DE DANS BUCURESTI

CURSURI DE DANS BUCURESTI

Copiii dansează înainte să afle că există muzică pe aceasta lume

Dansul solicită nu doar corpul, ci şi mintea, însă fără a o obosi. Miscarea ritmică a corpului este instinctivă. Aceasta se combină, constient sau nu, cu ritmurile naturii.


Copiii mici își manifestă emoțiile pe melodiile preferate. Trăieşte cu adevărat clipa, lasă-te pătruns de toate energiile puternice care dansează în jurul tău.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Inscriere Cursuri de Dans BSC

REZERVĂ PRIN EMAIL

ANTRENOARELE BSC

Cursurile de dans organizate de Bucharest Sport Club Elite, sub îndrumarea a 3 profesoare pasionate de lucrul cu copii Tina, Alina și Raluca, au menirea să le învețe, să le ajute, să le îndrume, pe cele mici dar și pe cele mai mari, să aibă încredere în ele să aibă curajul de a-și exprima trăirile prin dans, mereu zâmbitoare și dezinvolte. Le ajută să se dezvolte sănătos frumos și armonios, să aibă o ținută și o eleganță aparte.

De 12 ani împreună, luptând tot timpul pentru același lucru, niciodată mulțumindu-se cu puțin, Tina, Alina și Raluca le învată pe fete să fie „Unice”, să fie ambițioase, muncitoare, dornice să se autodepășească, să aibă încredere în ele și le mai învață că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat orice se poate obține prin „muncă și dorință”.

Selectează nivelul dorit

pentru cursuri de dans Bucuresti


  • 1. INIȚIEREA
  • 2. PRE-PERFORMANȚĂ
  • 3. PERFORMANȚĂ
1. INIȚIEREA

Se adresează fetițelor începând cu vârsta de 4 ani.

Odată intrate în colectiv au nevoie să creeze în primul rând o legătură între ele și profesoare, au nevoie de o stabilitate emoțională, ca ele să se simtă în siguranță. Apoi, prin joacă ne distrăm, ne descoperim, începem să ne cunoaștem. Printre zâmbete și voie bună, învățăm anumite dansuri specifice vârstei, toate având propria poveste și linie melodică.


Dezvoltăm motricitatea și ținuta, învățăm să ascultăm și să așteptăm, dezvoltăm mobilitatea și atitudinea. Tot acum prindem gustul costumelor pentru mici reprezentații și serbări, mai târziu transformându-se în costume și emoții de concurs.

2. PRE-PERFORMANȚĂ

La un mic pas de a descoperii emoțiile competițiilor, în această etapă a drumului spre performanță dezvoltăm în mod deosebit mobilitatea, coordonarea mișcărilor, învățăm elemente de gimnastică, și mici elemente de acrobație pe care ușor ușor le introducem în dans, ca acesta să devină cât mai complex, cât mai frumos cât mai spectaculos, învățăm să ne aliniem și să ne sincronizam.


Introducem exercițiile de pregătire fizică. Nu în ultimul rând la această etapă învățăm să fim o echipă, să ne ajutăm și să ne susținem, să luptăm unele pentru altele, pentru un singur țel „de a ne depăși pe noi ca și echipă”.

3. PERFORMANȚĂ

Sub deviza:

Toate suntem importante, una fără alta nu putem să realizăm ce ne dorim, doar dacă „suntem unite”. Cunoaștem deja emoția competițiilor, adrenalina din culise, dorința de-a dărâma norii când intrăm pe scenă, ambiția de a reuși o performanță mai bună decât cea precedentă.


Niciodată nu ne oprim din învățat așa cum se spune „cât trăiești înveți”.


Învățăm elemente de gimnastică mai complicate, introducem acrobații, cu nivel mare de dificultate, organizând seminarii pentru a învăța de la cei mai buni, dezvoltăm forța fără de care nu putem realiza aceste acrobații și elemente de gimnastică.

Dezvoltăm rezistență pentru a duce dansul cu acrobații, părți artistice, piramide, ridicări la bun sfirșit, dar nu în ultimul rând dezvoltăm feminitatea reprezentate prin grația, eleganța și atitudinea, date de studiul la bară și nu numai a orelor de balet.

Odată echipa sudată, având același drum spre performanță și același scop „de a se autodepăși”, alături de TinaAlina și Raluca, care le susțin, în tot ceea ce fac în drumul spre performanță, le încurajează, le ajută să progreseze și să-și depășească propriile puterile, le și mustrări și le pedepsesc când este nevoie, dar asta nu înseamnă că nu le iubesc, le arată că încrederea în propriile puteri face minuni, dar nu fără muncă, de-a fi tot timpul pozitive și încrezătoare, de a nu renunța după prima încercare eșuată, pline de dorința și ambiție, de pasiune și credința în propria muncă de echipă, fetele își văd frumoasele rezultate în competițiile naționale și internaționale.