ACHIZIȚIONAREA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR SPORTIVE

CONDIȚII DE VÂNZARE ȘI LIVRARE

În cazul efectuării unei comenzi vom avea nevoie de datele Dumneavoastră personale. Aceste informații ne sunt necesare, la completarea facturii și livrării comenzii. Nu suntem răspunzatori de eventualele greșeli făcute de către client în momentul completării formularului de comandă (exemplu: nume, adresa, număr telefon, etc.). Toate datele clienților, furnizate prin înscrierea acestora în domeniul bsc.ro, vor rămâne confidențiale, conform legii în vigoare. Politică de confidentialitate o puteți accesa aici.

EFECTUAREA COMENZII

Comanda directă: Alegeți serviciul dorit si selectați data și ora de începere a cursului selectat. Este necesar să selectați minim o dată și oră de începere a cursului, dar vă rugăm să selectați toate datele preferate la acest pas prin utilizarea butonului “Adaugă programare”. După ce au fost selectate toate datele posibile, apăsați “Continuă”. După ce toate programările au fost selectate, acestea vă vor fi prezentate într-o listă ce conține Data – Ora – Antrenorul – Locația. Acestea vor fi revizuite și aprobate ulterior de antrenorul coordonator din locația aleasă în funcție de disponibilitate. Apăsați butonul “Continuă” pentru a introduce datele necesare contactării dumneavoastră de către antrenorul selectat. Completați toate cămpurile obligatorii (marcate cu steluță *) și apăsați butonul „Confirmă”. Completați datele de facturare și apăsați butonul “Plasează comanda”. Veți fi direcționat pe site-ul procesatorului de plăți online, unde veți urma pașii necesari plății online 3D Secure. După finalizarea plății veti primi pe e-mail confirmarea plății aferentă comenzii.

Prin inregistrarea pe site, sunteți de acord cu prezentul document si cu Politica de confidențialitate și cu Politica de Cookies Termenii si Conditiile de cumparare obisnuite. Pentru ca inregistrarea sa fie valabila, trebuie sa completati toate casutele mercate cu steluta. Preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA.

LIVRAREA COMENZII

Comenzile achitate online reprezintă contravaloarea rezervării serviciilor selectate de dumneavoastră. Livrarea comenzilor se va face prin prezentarea în locația selectată la ora selectată. În cazul în care întămpinați problebleme în procesul de identificare al locației, sau a orei la care trebuie să vă prezentați la curs, vă rugăm contactați unul din cordonatorii noștri aici.

ANULAREA COMENZII

În cazul în care v-ați răzgândit în privința unei comenzi, o puteți anula în maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. Anularea comenzii se poate face pe adresa de email contact@bsc.ro

DOBÂNDIREA SERVICIILOR

Pentru serviciile achiziționate online trebuie să țineți cont de data și ora selectate pentru programare. 

ANULAREA PROGRAMĂRILOR

În cazul în care doriți anularea unei programări vă rugăm să anunțati antrenorul coordonator cu cel puțin 4 ore înainte de programare.

PROMOȚII

Comenzile plasate pe perioada promoțiilor sunt limitate de numărul de locuri disponibile. Anumite promoții se pot epuiza înainte de perioada declarată.

GARANȚII SI RETUR

Avem încredere în calitatea serviciior noastre pe care le oferim clienților noștri. Deși este posibil ca anumite pesoane să nu fie mulțumite de un anumit serviciu, returnarea sumei plătite se va face integral după prima oră de curs, în termen de 14 de zile. Dacă nemulțumirea apare după mai multe ore de curs, suma returnată va fi egală cu suma restantă aferentă orelor rămase neefectuate. Eventualele reclamații, le vom prelua imediat și le vom trata cu seriozitate maximă. 

Potrivit Ordonanţei Nr. 174/2008, Art .4 (1b), „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”, cu mențiunea ca produsul, sa fie nou, intact, fara nicio urmă de uzură, să fie în cutia originală, cu toate accesoriile și documentele cu care produsul a fost livrat. Produsul trebuie împachetat exact cum a fost primit, iar costurile de livrare vor fi suportate de către consumator. Rambursarea contravalorii serviciilor se va returna în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data reclamației.

Mai multe informații drepturile și obligațiile consumatorului veți gasi pe site-ul http://anpc.ro/

Sugestiile se vor trimite pe adresa de email: contact@bsc.ro

RECLAMAȚII

Reclamațiile privind produsele aflate în perioada de garanție sau postgaranție se vor face numai prin completarea formularului de returnări sau printr-un e-mail la contact@bsc.ro

Compania nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli apărute în descrierile produselor sau pe website-ul nostru.

REGULAMENT PRIVIND CURSURILE DISCIPLINELOR SPORTIVE DE PERFORMANȚĂ

Plata abonamentului se face integral, în avans, la începutul fiecărei luni între datele 01 și 05 ale lunii.

Participarea la cursurile tuturor disciplinelor sportive se face cu obținerea avizului medical epidemiologic și apt pentru efort fizic (este necesară prezentarea avizului la prima programare) și prin completarea unei cereri de înscriere la Asociatia Bucharest Sport Club Elite. 

În cazul în care nu obțineți avizul medical dar ați achitat deja abonamentul, contravaloarea acestuia poate fi restituită în termen de 30 zile. 

Durata abonamentului este de 30 zile. 

Echipamentul necesar şi obligatoriu pentru antrenament pe discipline sportive:

Inot: slip sau costum de baie întreg (pentru fete), papuci, cască, ochelari, prosop sau halat, clește de nas (pentru înot artistic).

Dans: costum de gimnastică, colanți, cipici.

Echipamentul pus la dispoziție de către antrenori trebuie folosit cu grijă. Se va achita contravaloarea pentru orice echipament stricat sau deteriorat.  

Copilul trebuie adus de părinte sau tutore cu zece minute înainte de începerea antrenamentului și predat în grija antrenorului la intrarea în baza sportivă, iar la sfârșitul antrenamentului părintele sau tutorele îl va prelua tot de la intrarea în baza sportivă.

În cazul cursurilor pentru adulți, cursantul se prezintă cu zece minute înainte de începere orei. 

Pentru disciplinele care se desfășoară în bazinele de înot, dușul și mersul la toaletă sunt obligatorii înainte de începerea lecției.

Părintele sau tutorele trebuie să anunțe cum poate fi contactat pe parcursul antrenamentului, pentru o eventuală stare de urgență.  

În cazul în care un cursant nu se poate adapta cerințelor impuse de programul de desfășurare a cursului din motive de: comportament, orar, medical, acesta poate fi exclus din grup după o discuție între antrenor, conducerea clubului și părinte, tutore sau cursant major. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderea sau stricarea obiectelor ce aparțin participanților și/sau a însoțitorilor acestora sau al altor obiecte folosite în timpul antrenamentelor, altele decât cele puse la dispoziție de către Asociatia Bucharest Sport Club Elite.

Cursanții și însoțitorii vor respecta măsurile impuse de Guvern privind desfășurarea orelor de antrenament pe durata pandemiei Covid19, dar și măsurile impuse de baza sportivă unde se desfășoară cursurile. Nerespectarea acestor măsuri poate duce la încetarea abonamentului fără posibilitatea rambursării.

ÎNTREBĂRI ȘI OBSERVAȚII

Pentru întrebări, sugestii sau observații privind confidențialitatea datelor, contactați-ne prin e-mail, la contact@bsc.ro. Dezvoltarea rapidă a noilor tehnologii pe internet ne impune periodic adaptarea politicii de confidențialitate la modificarea condițiilor. Veți fi informat aici cu privire la orice modificări.

RESPONSABIL ÎN SENSUL LEGISLAȚIEI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Irina Stroe Hănescu

Asociatia Bucharest Sport Club Elite

(CIF 39100927 / Srt. Mihai Eminescu, nr. 19-21 et. 8, cam. 804. sector 1, Bucuresti)