Evaluare BSC 4 Septembrie 2021

Un eveniment care a marcat finalul sezonului estival. Scopul nostru a fost de a gasi noi talente pentru echipele de inot, triatlon, inot artistic, dar si de a oferi o zi mai speciala cursantilor nostri.

Pentru multi dintre ei au fost emotii mari, dar au fost incurajati de antrenori. Indeplinirea baremului impus pentru fiecare categorie a insemnat pentru cei mici o realizare foarte mare si in acelasi timp un factor care i-a determinat sa isi doreasca mai mult pe viitor.

Multi dintre ei au fost atat de entuziasmati incat au intrebat cand este urmatorul concurs, lucru care ne bucura foarte tare. Asa se creste spiritul competitiv si dorinta de a merge mai departe catre echipele de performanta.
Pe durata evenimentului au fost sustinuti, incurajati si premiati de sportivii nostri de la performanta.

Ne-am dorit de la inceput sa le aratam ce inseamna o echipa, o competitie, cum sa treaca peste emotii. Credem ca am reusit mai mult decat atat. Am reusit sa cream un colectiv, un mediu in care copiii se simt liberi si incurajati sa faca sport.

Putem sa va spunem insa ca vor mai urma si alte evenimente. Este un prilej bun pentru a te acomoda cu viitoare competitii, dar si mai important, este un mod de a invata inca de mic cum sa faci fata unor evenimente cu factor de stres pe care cu totii le vor intalni in viitor (teste, examene etc).

 

Post Views: 25