Cupa Europeană – Serbia la Silver Lake

  Sportivii Raluca Vilcu, Dea Blaga, Rares Laiu împreună cu antrenorul lor Alex Toma, au fost prezenți cu lotul național la Cupa Europeană desfășurată în Serbia la Silver Lake .

  Evoluția lor a fost una foarte bună,  reușind un concurs care pe fete le-a propulsat în finala competiției!  Toți cei 3 s-au întors acasă cu primele lor puncte Europene, dupa clasari bune in clasamentul final.

  Totodată Raluca Vilcu și Dea Blaga, au reușit sa câștige medalia de argint la proba de ștafeta mixta ( împreună cu Carol Popa și Raul Petre).

     În același timp, în Pantelimon s-a desfășurat și Cupa României SuperSprint, unde sportivii au fost însoțiți de Alex Bria .

   În acest an, Cupa României a fost câștigată de reprezentantul clubului nostru Alex Oprisan, urmat pe locul 3 tot în clasamentul general de colegul lui de antrenament, Tudor Hangiu.

  În proba fetelor, Antonia Vasian a reușit locul 2 în clasamentul general. La categoria cadeti Mateescu Stefan a reușit locul 2.

 Felicitări și grupei trikids prezenta la acest concurs.

 Punctele adunate de ei pana acum ii aduc în clasament pe primul loc al clasamentului național.

  Felicitări !

Andra Cinciulescu ,Locul 1 - fete 13 ani


Alex Toma Jr,  Locul 1 - băieți 11 - 12 ani


Petru Balan , locul 3 băieți 11 - 12 ani


Ioana Toma - Locul 1 fete 6 - 8 ani


Epure Iris - Locul 2 fete 6 - 8 ani


   Felicitări și celorlati membri din echipa prezenți la acest concurs :
Sturzu Tudor , Gheorghe Ciprian, Balan Pavel, Torek David,  Tudor Topala, Dodi Eduard, Bucuresteanu Aris, Ganea Tudor, Nan Ilinca, Nan Pavel.


Post Views: 24