Cantonament Miercurea Ciuc

BUCURESTI - MIERCUREA CIUC 280 KM

‼️ Fun fact ➡️ O stafeta de 4 sportivi ar fi parcurs inot aceasta distanta tinand cont ca in acest cantonament au inotat, fiecare, aproximativ 80 km 🏊🏊

34 de sportivi cu varste cuprinse intre 9-15 ani alături de

~Secanu Ionut

~Serman Ioana

~Bombaru Alex

~Nica Dan

s-au aventurat intr-o saptamana "diferita" la Miercurea Ciuc.

Obiectivele lor au fost sa devina mai puternici, mai disciplinați si bineînțeles sa se distreze si sa stranga amintiri de povestiti peste ani.

Ce rezultate au mai obtinut? Ei bine daca plecau cu avionul🛩 nu mai aveau de achitat bagaj 🧳suplimentar pentru ca majoritatea au lasat in urma cateva kg ⚖️.

Ce spun sportivii?

Ei bine, majoritatea si-au depasit limitele, si-au imbunatatit timpii...au avut chiar si teste, pe care le-au trecut cu brio.

După 5 zile de munca intensa si-au permis si câteva ore libere. Cu ghiozdanele in spate au plecat sa viziteze orasul.

Prima oprire a fost la colegiul național Maraton Aron, apoi au pornit spre Bazilica Sumuleu Ciuc, oprindu-de pentru 45 de minute la “baia popi” unde s-au relaxat si s-au hidratat cu apa naturală carbogazoasa!

In final au ocupat locurile in tribuna ca specatori la un meci amical de hochei intre

cei de la Miercurea Ciuc si Târgul Secuiesc.

A fost prima data penru majoritatea dintre ei când au participat la un asemenea eveniment.

Impresionati de viteza si duritatea cu care se desfasoara un meci de hochei au revenit la ceea ce le place lor cel mai mult: inotul.

Si pentru ca nu este chiar primul cantonament la care participa i-am intrebat si ce le-a placut si cum ar vedea ei aceasta experienta intr-un mod si mai bun.

Prin urmare, cu surprindere am constatat cat de maturi pot fi uneori, spunand ca si-ar dori mai multe sedinte si o retrospectiva asupra antrenamentelor si evolutiei lor. Cu siguranță vom tine cont de acest aspect.

"Cel mai mult mi-a placut faptul ca am petrecut timp cu colegii mei si ca mi-am depasit barierele" a declarat un alt sportiv.

Fiecare cantonament, fiecare deplasare, are ca obiectiv si apropierea sportivilor, ei devin astfel o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

De asemenea, ei au ajuns la nivelul in care desi au avut multe antrenamente, atat in apa cat si antrenamente de forta apreciază si știu ca totul este in beneficiul lor.

Au privit totul ca pe o noua aventura, alaturi de prietenii lor din care au doar de învățat.

Da, au fost copii cu varste intre 5-15 ani. Si pe noi încă ne surprind uneori, insa suntem foarte mandri de ei.

Post Views: 66