Campionatul Internațional de Triatlon pe distanță lungă

Echipa noastră s-a îmbogățit cu o experiență de neuitat, dar și cu locuri fruntașe.
Ștafeta BSC 2, formată din Mihu Victor, Oprișan Alex, Dumitrescu Dragoș, a ocupat locul al 3-lea în clasamentul echipelor, cu timpul de 4h:51m:56s, fiind umăr la umăr toată cursa cu Ștafeta BSC 1, formată din Petrașcu Matei, Grigoriu Lucas, Huzu Xavy, care a terminat pe locul al 4-lea cu un „vârf de adidas” în spate, cu timpul total 4h:51m:57s.

Ștafeta BSC 3, formată din Toma Alexandru, Cirtog Filip, Zamfirescu Eduard, a ocupat poziția a 11-a, cu timpul total 5h:26m:32s.

Gal Diana, în proba feminină, a ocupat poziția a 6-a în clasamentul general și poziția a 3-a în clasamentul categoriei de vârstă, având timpul total de 5h:49m:15s.

În proba masculină, Toma Alexandru a ocupat poziția a 2-a în clasamentul general și locul I în clasamentul național, având timpul total de 4h:10m:29s.

Concursul a fost scurtat în proba de înot (temperatura apei era de doar 15 grade), fiind redus la 1500 m. Proba de bicicletă a avut distanța de 92.7 km, iar proba de alergare 20.4 km.

„Țin să menționez că ștafetele sunt la prima experiența în aceste probe, reușind sa se descurce foarte bine. Urmează să revenim la antrenamente și să antrenăm probele specifice de triatlon sprint și super-sprint”.
Felicitări tuturor!