Înot Artistic

Este combinația perfectă între înot, balet și gimnastică în apă. Ambianța se apropie de cea a spectacolului artistic.

Înotul este sănătos sau mai bine spus te menține sănătos, dar e foarte important să îl faci cu plăcere. De aceea, diversitatea elementelor de la sincron te ajută să ieși din rutina orelor clasice de înot și să descoperi noi modalități de a face sport.

înotul artistic

Este un sport relativ nou, fiind o îmbinare între înot și dans. Acest tip de competiție a fost înregistrat în 1891 la Berlin, în Germania. Din 1984 face parte din programul Jocurilor Olimpice de vară.  Fetițele învață mișcări noi de dans și balet în apă în coordonare cu colegele lor și cu muzica.

BSC are singurele locații din București unde se practică înotul sincron

Spune lumea că...

Jiga Cristina
"Pe lângă putere și rezistență, înotul sincron pune la încercare creativitatea, grația și flexibilitatea practicantului. Sincronizarea cu echipa este, din punctul meu de vedere, adevarata provocare, și elementul cheie al acestui sport. Dansul în apă e un adevarat spectacol, cu o muncă enormă în spate, atât a echipei cât și a antrenorului. Ca și părinte mă bucur de existenta acestui grup, de daruirea și perseverența antrenorului."
Jiga Cristina
Raluca Ilie
"Recomand cu mare drag acest sport, care pe lângă faptul că este foarte sănătos, este și foarte frumos... îmbinând dansul cu înotul. Deasemenea, recomand cu mare căldură profesorii de la acest club de înot, foarte profesioniști și atenți cu copiii."
Raluca Ilie
Camelia Raita
"Otilia a făcut trecerea către înot sincron, dupa 4 ani de înot clasic. A fost dragoste la prima vedere. Dans, muzică și stat cu capul sub apă este tot ceea ce și-a dorit vreodată. Irina a fost alături mereu pentru suport, ghidaj și clădit încrederea. Recomand înotul sincron pentru creșterea rezistenței organismului dar și pentru distracție!"
Camelia Olaru-Raita

Alege-ți bazinul

BSC Berceni

BSC deține 2 culoare închiriate, special desemnate copiilor cursanți.

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sâmbătă: 10:30 - 13:30