Bogdan Stroe

Antrenor Coordonator

Secția

Înot

Antrenor și profesor de natație de peste 10 ani, fost sportiv de performanță și multiplu medaliat atât pe plan național cât și internațional, mi-am propus să aduc o schimbare în planul lecțiilor de înot.

Sportul și mișcarea sunt esențiale pentru o viață sănătoasă, iar copiii încă de mici trebuie atrași către a face sport, transformând bazinul într-un loc de relaxare și joacă, îmbinăm utilul cu plăcutul.
Iar când faci ceea ce iți place, drumul către performanță este mult mai simplu.

Ca antrenor al echipei de performanță am obținut până acum numeroase rezultate printre care medalii națonale și internaționale, cât și recorduri în probele de fluture la categoria 13-14 ani și spate 11-12 ani.

Îmi doresc să pot duce conceptul de performanță la un nivel mai înalt. Pregatirea sportivilor nu se rezumă doar la partea fizică ci reprezintă un ansamblu de factori ce influențează viața sportivului. Astfel, planul de antrenament conține nu doar antrenamentul în apă ci și pregătire fizică, întâlniri cu un psiholog și cu un nutriționist. Și un lucru la fel de important ca pregătirea, este individualizarea antrenamentelor și adaptarea acestora în funcție de necesitățile fiecărui sportiv.

Este o muncă în echipă, fiind necesară implicarea tuturor: sportiv, antrenor, familie.

Contact telefonic: 0723 893 106

0723 047 523
Programarile se efectueaza doar telefonic. Va multumim!Alege locatia
+